Fotografie: Overig: Dieren

Je huisdier is echt je trouwe maatje. Het is dan ook super leuk je huisdier te laten fotograferen zodat je altijd een mooie herinnering hebt.

Een fotoshoot van je huisdier kan in de studio plaatsvinden, bij jou thuis of op locatie zoals bv het bos, de paardenstallen of het favoriete speelveldje van je hond.
Een huisdierenshoot kan je reserveren voor o.a. je paard, hond, kat, konijn, knaagdier, vogel of reptiel.

Fotoshoot bij je thuis:

Katten of onzekere honden vinden het vaak fijn in zijn/haar eigen omgeving te blijven. Met een mobiele studio kom ik naar je thuis zodat ze lekker rustig thuis kunnen blijven.
Vooraf bespreken we het karakter van je huisdier, wat je wensen zijn en kiezen we een achtergrondkleur. Nadat de studio is opgezet kan je huisdier rustig komen kijken wat er allemaal is veranderd een huis en kennismaken met mij zodat we daarna rustig kunnen beginnen aan de reportage.

Fotoshoot in de studio

Honden en knaagdieren vinden het meestal geen probleem naar de studio te komen. Nadat je huisdier de studio heeft verkend en mij heeft leren kennen kunnen we aan de slag. Je hebt een keuze uit tal van achtergronden. 1 achtergrond is inbegrepen in de prijs. Wil je een extra achtergrondkleur wordt hier € 15,00 per achtergrond voor gerekend. Neem het favoriete speeltje en lekkerste snoepje mee voor een oplettende blik.

Fotoshoot op locatie

Voor een actie foto van je hond of een reportage van je paard maken we op locatie naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld in het bos waar jullie je favoriete wandeling maken, op de manege, aan het water of in de tuin. Vooraf bespreken we de locatie en wat je wensen zijn voor de reportage. Eenmaal aangekomen op de locatie neem ik eerst de tijd om kennis te maken met je hond/paard zodat deze zich op zijn/haar gemak voelt. Hierna kunnen we van start gaan met de reportage.

Prijzen Dierenfotografie

thuis
€ 119,-
bv vogel/konijn/kat
Bij jou thuis
1 afdruk 20 x 30cm
5 digitale foto’s in hoge resolutie (download)
1 achtergrondkleur
extra achtergronden in overleg
binnen gemeente Bergeijk
Studio
€ 99,-
bv hond
In de Studio
1 afdruk 20 x 30cm
5 digitale foto’s in hoge resolutie (download)
1 achtergrondkleur
extra achtergronden in overleg (meerprijs)
binnen gemeente Bergeijk
Locatie
€ 149,-
bv hond/paard
Op locatie
1 afdruk 20 x 30cm
Min 7 digitale foto’s in hoge resolutie (download)
binnen gemeente Bergeijk
Alle genoemde prijzen voor dierenfotografie zijn inclusief b.t.w.

Zodra de bewerking van de foto’s klaar is ontvang je een mail met inlogcode. Met deze code kan je de foto’s bekijken op de website en de kiezen kiezen die je digitaal wil bestellen.

Heb je meerdere dieren? Per dier wordt een toeslag van € 25,00 berekend en ontvang je 3 extra digitale foto’s.

Voor locaties binnen de gemeente Bergeijk zijn de reiskosten inbegrepen, Voor locaties buiten Bergeijk wordt
€ 0,35 per gereden km berekend.

Met regelmaat stuur ik foto’s in voor een fotowedstrijd, gebruik ik de foto’s voor promotiemateriaal, Facebook, Instagram of in mijn portfolio op de website. Wil je dit liever niet geef dat vooraf even aan.

Foto’s mogen niet worden bewerkt (ook niet bijgesneden) en dan online worden geplaatst. De door Jenny van Gompel Fotografie aangeleverde foto’s mogen enkel met naamsvermelding online worden geplaatst.